Oogsttuin de Plukheyde
Over oogsttuin de Plukheyde

Interesse om deelnemer te worden van de Plukheyde


Sinds 24 september 2018 heeft het aantal deelnemers van de Plukheyde het maximum bereikt waarvoor op basis van de ervaring tot nu, akker en boer voor het resterende deel van oogstseizoen 2018 een afdoende aanbod kunnen bieden.

Omdat de Plukheyde open en eerlijk hierover wil zijn met reeds ingeschreven én geïnteresseerde deelnemers, moeten we stellen dat er ten vroegste voor oogstseizoen 2019 nieuwe deelnemers kunnen bijkomen. Om dit eerlijk te houden zal eind maart 2019 gekeken worden naar het aantal van de huidige deelnemers dat zijn/haar deelname hernieuwt voor oogstseizoen 2019, alsook naar de volgorde van interessemelding als nieuwe deelnemer voor oogstseizoen 2019.

Je kan die interesse om deelnemer te worden van de Plukheyde community voor oogstseizoen 2019 concreet maken door het verzenden van onderstaande interessemeldingsformulier waarna zowel jij als de Plukheyde een bevestigingsmail ontvangen.

Deelnemer worden van de Plukheyde betekent dat je een engagement aangaat voor één oogstseizoen dit is van 1 april tot en met 31 maart. Het jaarabonnement omvat je deelnemersbijdrage tot onze community. Dit is voor oogstseizoen 2019 voor een volwassene 460 euro en 25 euro, per levensjaar, voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Sluit je na 1 mei aan, wordt er een verhoudingsgewijze redelijke bijdrage bepaald.

Alle details vind je in onze algemene voorwaarden. Deelnemers van de Plukheyde kunnen kiezen uit een wekelijks nieuw seizoensaanbod groenten, kruiden en kleinfruit en krijgen toegang tot onze infoavonden, groentenrecepten en activiteiten.


Interessemeldingsformulier

 Ik heb de afspraken interessemelding en privacy statement gelezen en goedgekeurd


de Plukheyde | Koen Tierens & Inge Vermeesch
Brouwerijstraat 56 | 1910 Kampenhout
0477 66 01 31 | Koen@deplukheyde.be

Volg oogsttuin de Plukheyde op Facebook

© 2019 de Plukheyde - Voorwaarden - Privacy StatementFlockdesign & KLA-4 Communicatie