Plukheyde Oogstfeest 2 maart 2024 - deplukheyde.be

Plukheyde Oogstfeest 2 maart 2024

Wil jij ook Lekker & Gezellig Samen eten op een avondje uit?

de Plukheyde organiseert op zaterdag 2 maart een Oogstfeest voor deelnemers en mensen die willen kennis maken met ons concept.

We starten om 15u met het YaBieBoe escapespel voor kinderen tussen 4 en 16 jaar. Dat spel gaat naadloos over vanaf 17u in het feest waarin winterse groenten vers van het veld en samen zijn centraal staan!

Alles gaat door in de Parochiezaal van Nederokkerzeel, Bogaertstraat 2. Dat is dus indoor, al mikken we wel op de sfeer van deze vorige editie!

Inschrijven uiterlijk 18 februari verplicht.

Programma
15.00 u : YaBieBoe Escapespel (*)
Voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Ouders die hun kinderen willen begeleiden noteren dit ook op het inschrijvingsformulier.
16.45 u : Ontvangst
17.00 u : Aperitief met groentehapjes
18.00 u : Groentecatwalk
18.30 u : Heerlijk buffet (**)

Inschrijven
Uiterlijk 18 februari via het inschrijvingsformulier

Vragen?
Contacteer boer Koen op 0477 66 01 31 of koen@deplukheyde.be

(*) YaBieBoe staat voor Yacon-Biet-Boerenkool, “toevallig” de drie wintergroenten die je misschien herkent in ons Oogstfeest logo én waar ons Oogstfeest-Team alvast zeker mee aan de slag gaat in de keuken! Wij brouwen er ook dit escape spel mee…

(**) Heel wat wintergroenten staan centraal, maar deze ‘special guests’ zijn er al zeker: een ragout van edelhert, een vegetarische curry met pompoen en paprika en verrassende bereidingen met bietjes, yacon, boeren- en palmkool. Eet je graag hartig of liever vegetarisch, dat maakt dus alvast niet uit en ook al is er in het winterseizoen wat minder keuze aan verse groeten, ons buffet biedt zeker voldoende variatie!