Filter berichten:

Feesttafel met raap & pastinaak
Luk, Raf en Kris gingen aan de slag met deze winterse Plukheyde groenten: boerenkool, knolselder, (frietjes van) raap & pastinaak, prei en witloof! Feestelijk, lekker en gezond 🙂
Gelei van groene tomaten
bron: Diana’s mooie moestuin Recept voor ongeveer 3 potten van 250 gramINGREDIËNTEN:1 deciliter appelsap (zelf geperst of anders appeldiksap)600 gram onrijpe groene tomaten2 grote groene
Suzannes soep van erwtenscheuten
Fris, heerlijk in een klein tasje bij het aperitief of als voorgerecht in soepbord Recept en nota’s volgens Suzanne voor een “delicatesse” ———————————- – 1

Verwarm je rond de Plukheyde Ofir op de Kerstmarkt Kampenhout 20 december !
de Plukheyde is opnieuw present op de Kersmarkt in Kampenhout. Iedereen welkom onder de kerktoren op dinsdag 20 december 2022 van 14 tot 22u. Verwarm je

Indische chutney van groene tomaten
Een heerlijk zoet en pittig bijgerecht van groene tomaten. Verwarm 2 el olie samen met 1/2 tl hing/asafoetida 2 tl komijnzaad 2 tl mosterdzaad 15

Food.Film.Fest – ‘2040’
Gezond eten, energie en klimaat houdt het jou ook bezig? de Plukheyde alvast wel en nodigt je daarom in samenwerking met Voedsel Anders uit op

Pittige pasta met venkel en kool
Vers geoogste venkel en kool zijn de ingrediënten voor deze pasta. De pepertjes zorgen alvast voor wat extra pit. Voor 4 personen – bereidingstijd: 40

Lentecombi van venkel en peultjes
Hieronder een lente proef receptje van Cindy. Maak de venkel schoon, snij in kwartjes en laat even koken in een pot met wat water en een

Wist je dat…
Er een kersverse flyer is over de Plukheyde. Hij kwam er onder impuls van het promoteam. Van, voor en door (nieuwe) deelnemers! Jij misschien?! Check hem snel,

Promoteam acties
Hoi iedereen, via het “informed concent” document in bijlage (zie pdf) vragen we je medewerking voor de promotie van de Plukheyde. Iedereen die het al